BLOG JE V REKONSTRUKCI. OMLOUVÁM SE ZA PŘÍPADNÉ NEFUNKČNOSTI A ZMATEK. :)

Recenze

Recenze || Oriflame barevné tužky na oči

3. března 2014 v 8:49 | Niky*
Krásné pondělí!


Jak jste si užili včerejší nádherný slunečný den? Já jsem lenošila, blbla s hafanem venku a konečně po dlouho době se dalo fotit mým starým cvakátkem. Využila jsem toho jak k vyfocení Bena, tak i k nafocení fotek do několika recenzí. Jelikož jsem fotila odpoledne a sluníčko mi potom zalezlo tak, že nesvítilo do žádného z použitelných oken, jednu recenzi musím dofotit s dalším sluníčkem. Bohužel to je zrovna ta, o kterou jsem se s váma měla v plánu podělit dneska. Nevadí, bloggerka musí mít přece náhradní řešení. :) A jelikož jsem recenzí fotila víc, mám článků v zásobě poměrně dost. Ono se sluníčkem to jde vždycky lépe.

Chtěla jsem vám dneska napsat něco o paletce 150 stínů od načky Elf, kterou jsem dostala od přítele k Vánocům a o které tady slýcháte poměrně často. Okolnosti mi ale nepřály, takže se pro dnešek budete muset spokojit s recenzí na barevné duo tužky od značky Oriflame.
Už několikrát jsem tady psala, že dělám takovou tu "Oriflame lady", takže produkty této značky se tady oběvují a budou oběvovat poměrně často. Zrovna za chvilku (moměntálně je 8:10) čekám balíček s další objednávkou, takže se v týdnu můžete těšit na novinkový článek, ve kterém shrnu i produkty, které mám delší dobu, ale ještě jsem vám je neukázala.

Recenze || Štětce by Oriflame

17. února 2014 v 17:36 | Niky*
Pěkný večer!



Po dlouhé pauze jsem tady s jednou z připravených recenzí, která se bude se týkat štetců Oriflame. Každý mám doma jinak dlouho a používám je různě pravidelně nebo nepravidelně. Některé jsou syntetické, některé jsou přírodní. Hned na úvod musím napsat, že vím, že kvalita nebude to úplně nejlepší, co se dá sehnat. Jednou se chystám na pořádné štětce, momentálně jsou ale oriflamovské nejlepší, jaké jsem kdy měla.

Jako první bych vám chtěla představit štětec, který mám nejdelší dobu. Skoro ho nepoužívám, začala jsem s ním pracovat až poslední dobou. V popisu stojí, že se jedná o profesiální vějířovitý štětec na pudr. Bohužel je tak malý, jemný a tenký, že bych si s ním celý obličej pudrovala týden. Proto mi dlouho ležel v šulíku. Změnilo se to až po Vánocích, kdy jsem od Ježíška dostala paletu stínů od Elfu, kterou používám pravidelně. No a některé stíny celkem práší a štětec se mi skvěle osvědčil na "ometání" zrníček naprášených stínů, které mi většinou skončí u vnitřního koutku a na kraji nosu.

V dalším popisu produktu jsem se dočetla, že se jedná o štětec z kozích štětin, hliníku a dřeva, který je navžen pro aplikaci průsvitného pudru, nebo pro odstranění přebytečného pudru. Funkci odstraňování (ale stínů) zvládá podle mého dobře. Je jemný, takže pokud moc netlačíte, stíny si nerozmažene a krásně je odprášíte pryč. :)

Nakonec jsem pro štětec využití našla, ale znovu bych si ho nekoupila. Plná cena štětce je 169,- kč.

Recenze || Oriflame - Milk&Honey sada na obličej

28. prosince 2013 v 20:47 | Niky*
Krásný večer.



Už před časem jsem vám slibovala recenzi na sadu krémů na obličej a odličovacího mléka Milk&Honey od Oriflamu. Jak někteří víte, jsem taková ta "Oriflame lady", tudíž se Orifu věnuju hodně a většina mé kosmetiky je právě od něj. Výborně mi sedí většina produktů, takže jsem spokojená. :)

Z této sady mám odličovací mléko a denní, noční a oční krém. Musím říct, že když mamka začala tuhle řadu používat, neměla jsem ji vůbec ráda. Časem jsem jí ale přišla na chuť a najednou ji mám častěji než samotná mamka.
Řada Milk&Honey obsahuje hodně výrobků od péče o obličej přes péči o vlasy až například po mýdla. Vůně sady je neskutečná! Prostě mléko a med v tom cítíte ještě dlouho po nanesení. Aroma ale vůbec neotravuje, naopak je velice příjemné. Navíc jsou výrobky hydratační, což mé extra suché pokožce jedině prospívá.

Recenze || Kakaové tělové máslo Balea

23. října 2013 v 19:29 | Rikkina*
Ahojte.

V posledních kosmetických novinkách jsem vám psala o kakaovém másle Balea. Zamilovala jsem si jeho vůni a po důkladnějším prozkoumání a přezkoušení jsem se do něj zamilovala úplně! O másle jsem už četla nebo slyšela u hodně blogerek a youtuberek, ale dlouho jsem se rozmýšlela, jestli mám zradit vyhovující krémy a másla Oriflame a pustit se do něčeho nového, co mi ani nemusí sednout. S mamkou si Oriflame krémy objednáváme snad pravidelně a oběma nám sedí nako ulité. Proto, když jsme jednou zapomněli objednat a krémy jako na potvoru došly, jsem se rozhodla provětrat svoji novou DM kartu, a zašla jsem do drogerie. Nejřív jsem se dívala po jiných krémech, ale při odchodu jsem si vzpomněla na Baleu a vrátila se. A dobře jsem udělala. U stojanu mi do oka hned padlo zmiňované kakové máslo, vzpomněla jsem si na kladné recenze a řekla jsem si, že to prostě zkusím. Při nejhorším mi nebude sedět a dopotřebuje ho mamka, protože jí sedí snad všechny krémy - závidím jí to. :)

Recenze || Podkladová báze Oriflame

13. září 2013 v 10:25 | Rikkina*
Ahojte.

Zrovna jsem u přítele, ke kterému jsem nečekaně odjela o den dřív, než bylo původně v plánu. Jelikož je teď ale ve škole, tak mám čas na dokončení a přidání slibovanéhé recenze na podkladovou bázi Oriflame od řady VeryMe. Podkladových bází je v dnešní době už všude plno, ale nějak nejsem typ, co by každou novinku musel okamžitě zkoušet, takže jsem se chvilku zdráhala, jestli do toho jít nebo ne. Nakonec začal bázi dělat i Oriflame, tak jsem to prostě zkusila.

Oriflame slibuje, že báze má redukovat lesk pleti, zmírnit viditelnost pórů a fixovat make-up. Může se aplikovat samostatně nebo typicky a logicky pod podkladový krém nebo make-up. Pokud vás zajímá cena, tak katalogová je většinou 89,- kč. Plná cena báze je 139,- kč, což mi taky nepřipadá tak zlé.

Recenze || Tekuté oční linky Essence

8. září 2013 v 13:49 | Rikkina*
Ahojte.

Už před nějakým časem jsem si pro vás připravila slibovanou recenzi na oční linky od Essence,ale nebyla příležitost ji zveřejnit. Můj názor na linky se ale nezměnil, takže ji můžu nechat v podobně, v jaké mi tady leží už nějaký čas.
Absolutně netuším kolik linky stojí, ale jelikož jsou od Essence, nebude jejich cena nijak přemrštěná a aurčitě se budou dát koupit v každé drogerii DM nebo Rossman. Já je měla přibalené k jednomu ze starších čísel časopisu JOY.

Recenze || Duo očních stínu Miss sporty

29. března 2013 v 16:59 | Rikkina*
Ahojte,
mám tu pro vás další recenzi očních stínů. Tentokrát se jedná o duo stíny od značky Miss Sporty. Jedná se o odstín Maverick Modd (211). Cenu vám bohužel neprozradím, zapomněla jsem si ji zapsat. Ale na moje poměry hádám, že víc jak 70,- kč nestály.

Neříkám, že mě zklamaly. To vůbec ne. Jenom jsem byla překvapená, jak moc práší. Sháněla jsem na ples bílé stíny bez třpytek a v Rossmanu měly jenom tyhle. Sem tam se nějaká třpytka najde - hlavně v té černé, ale není to nic výrazného. :)

I přes větší prašnost se s nimi pracuje hodně dobře, mají skvělou pigmentaci a hodně vydží. :) Nalíčím se ráno než jdu do školy a po celém dni jsou jenom o trošku bledší, ale pořád tam jsou. Jak je asi vidět, používám víc bílou.. Když jsem si ale zapomněla tužku na oči a nanesla jsem místo ní několik vrstev černé části z dua, funkci stíny splnily ukázkově. :)

I když jsem se naučila líčit se štětci, musím uznat, že kvůli prašnosti se s nimi s aplikátorem pracuje daleko lépe.

Za mě stíny doporučuji. :)

Recenze || Krémové oční stíny Oriflame

19. března 2013 v 20:48 | Rikkina*
Ahojte,
už před pár týdny jsem vám začala slibovat recenzi na oční stíny od Oriflame, které mám doma už dlouho, ale nepoužívala jsem je. Pořád jsem říkala, že mi vůbec nesluší. Oči jsem si líčila jenom tužkou a řasenkou. Poslední dobou ale začínám experimentovat, a pod tužku si dávám na víčko stíny. No a při úklidu kosmetiky jsem objevila tyhle dávno zapomenuté oriflamovské zlatouše. V katalogu jsem je dlouho neviděla, tak nevím, jestli jsou ještě k sehnání a tudíž ani nevím, jestli vám tahle recenze k něčemu bude, ale chtěla jsem se vyjádřit. :D

Jsou z oriflamovské řady VisionV* v odstínu Cookie dough. Měli by být krémové, ale spíš mi připadají jako blátěné. :D Ostatně se sami můžete podívat, jak vypadají, když se v nich párkrát zašmrdlá štětcem. Na druhou stranu se ale krásně roztírají a výborně se s nimi pracuje. Škoda jenom, že se hodně obtiskávají nad víčkem. Ale barva je úžasná. Jak jsem psala nahoře, že jsem si celou dobu myslela, že mi nesluší.. Nejspíš to bylo tím, že jsem je neuměla nanášet tak, jak teď. Nosím je teď celkem často a nemůžu si je vynachválit. Výdrž je taky vysoká. Ráno se nalíčím do školy a večer jsou na víčku skoro nezměněné.
Neřeknu vám už, kolik stály. Mám je doma určitě víc než rok. Ale množství je 1,8 g. Taky musím pochválit balení. Líbí se mi. Pokud by byly ještě k dostání, rozhodně bych je doporučila. :)

Recenze || Oční linky ve fixu

3. března 2013 v 19:19 | Rikkina*
Jak jsem psala už v minulém kosmetickém článku (čtěte tady), od Oriflame jsem si objednala linky na oči ve fixu. Přemýšlela jsem nad nimi nějaký ten pátek, a když mi začali docházet moje tekuté, rozhodla jsem se, že ty fixové konečně vyzkouším.


Teď k recenzi...

Recenze || Lak na nehty Nikole

11. února 2013 v 19:59 | Rikkina*
Další z řady recenzí na laky na nehty. :) Tentokrát na lak, který jsem koupila v tetě za 29,- kč. Značka Nikole, 11 ml, odstín 04. Na první pohled jsem se do laku zamilovala, jak do světlé barvy, tak do jemných třpytek. Chtěla jsem si s ním nalakovat nehty na kamarádky maturitní ples.
Jenže první vrstva nic moc. To teda u většiny laků, tak jsem to neřešila, nechala ho zaschnout a po asi půlhodině jsem si vzpomněla, že mám lakovat dál. Druhá vrstva už celkem ucházela, tak jsem to nechala být. Po pár hodinách, kdy už bývají normální laky dávno suché, jsem obylem nezmáčka klávesu na noťasu, ale zajela jsem prstem vedle a bylo po laku. Celkem mě to mrzí, dávala jsem mu velké šance. Takže za mně tenhle lak bohužel nedoporučuju.
A špatným lakováním to není, po několika hodinách by měl zaschnout lak i kdyby to měly být pátá vrstva navrstvená a dalších nezaschlých..

Jakou recenzi byste chtěli příště?

Recenze || Praskací lak na nehty

5. února 2013 v 14:58 | Rikkina*
Podle ankety máte nejraději recenze na laky na nehty. Přináším tedy další. Tentokrát na krakerovací lak od Miss Sporty. Koupila jsem ho někdy v listopadu a od té doby jsem ho použila poprvé někdy před Silvestrem. Teda předtím jsem to zkoušela taky, ale neuměla jsem s ním. Poprvé mi to vyšlo až nedávno. :D

K samotné recenzi. Cena je, myslím si, celkem přijatelná (myslí, že kolem 50,- kč?, víc bych za lak nedala..). Když vezmete v úvahu, že některé obyčejné laky stojí o dost víc. :) Co se aplikace na nehty týče, mám s tím problém. :D Prostě se mi většinou nepovede nalakovat nehet na poprvé tak, aby lak popraskal tak, jak má. Vždycky mám na části nehtu silnější vrstvu, která prostě nepraskne. Viděla bych to jako jedinou chybu těchto laků. Ale nejspíš bude problém ve mně. Výsledný efekt ale nevypadá špatně. Musím ale pochválit silný plochý štěteček tohoto laku. Pracuje se s ním lépe než s těmi tenkými. :) Zatím ale nemám, a asi ani nebudu mít, potřebu kupovat si další. :)

Pod perexem fotka. ;)

Recenze || Tři laky na nehty

30. prosince 2012 v 16:59 | Rikkina*
Přednastavený článek, mám doma přítele a nechci vysedávat u noťasu. :P

Slibovala jsem vám recenze. Tak tady máte rovnou 3. A všechny na laky na nehty, které jste mohli vidět v minulém kosmetickém článku..

Jako první vám představím bezbarvý lak Classic z drogerie Teta (25,- kč). Já nevím, jak vy, ale já jsem z těmito laky vždycky spokojená. Teda skoro vždycky. Včera jsem si lakovala nehty (fotku vám dám v dalším článku) a konečný výsledek jsem překryla právě tímto lakem. Nevím, čím to bylo, ale zdálo se mi, že schne abnormálně pomalu a i za víc než hodinu jsem si musela dávat pozor na nehty, protože jsem měla pocit, že se mi ke zvěmu lepí a že si je rozdrbu. Asi nějaký zkrat u mně nebo jedna z milionu vadných lahviček. Takže i přesto můžu tenhle lak doporučit. Kupuju si ho nejčastěji a tohle bylo první lakování s problémem.

Jako druhý je na řadě bílý lak Classic, opět nečekaně z Tety (25,- kč). Nemám ráda bílé laky. Neumím je nalakovat tak, jak bych měla a vždycky mám nehty drážkaté a pruhované a divné. Bílé laky proto používám jenom na francouzskou manikůru, kde se toho jimy nedá moc zkazit. Ale můžu doporučit. Lak se nanáší lehce a podle nanesené vrstvy i rychle schne. Já osobně jsem s ním vždycky spokojená.

Posledním lakem je modrý/zelený (teď ho nemám po ruce, ale myslím že od Essence z nové kolekce za 29,90,-). Barva je sice taková divná, ale mě se na první pohled hrozně zalíbila. Mám v plánu si ze stejné kolekce koupit i fialový a oranžovorůžový. Lak se ostatně strašně dobře nanáší a taky dobře schne. Co se mi na něm líbí je, že na normálním světle je spíš do modra a na umělém do zelena. Takže pokud máte rády výrazné nehty, tenhle lak vám doporučuju. Prodávají je ve všech možných drogeriích. Viděla jsem je v Tetě, DM i v Rossmamu.

Recenze || Zázračný kelímek od Oriflame

8. října 2012 v 19:39 | Rikkina*
Zázračné kelímky od Oriflame používám snad od úplného začátku, co jsem začala tuto značku odebírat. Je vhodný opravdu na všechno a brzy se stal nejoblíbenějším výrobkem od této značky. Je vyroben z přírodních látek. Obsahuje lanolin a včelí vosk. Zvláčňuje pokožku. Nejprve byl na trh uveden pouze jako oční krém, ale brzy byly objeveny i jeho další účinky. Zákazníci jej začaly používat i na řadu jiných problémů. Zvláště na suchou pokožku. Díky této schopnosti se ze zázračnho kelímku stal víceúčelový krém, který okamžitě řeší nejrůznější kosmetické problémy.

Značka: Oriflame
Cena: 219,-
Název: Zázračný kelímek
Velikost: 15 ml

Recenze || Krém na ruce Fruit cocktail (Oriflame)

7. října 2012 v 18:09 | Rikkina*
Někteří možná víte, že "pracuju" pro Oriflame. Prostě jsem u nich registrovaná, nakupuju s výhodama a minimálně na tom i vydělávám objednávkami pro ostatní. V minulém katalogu jsem si objednala na popud budoucí švagrové ovocný krém na ruce. Moc si ho chválila a objednávala si ho taky. Navíc byl ve slevě za nějakých 29,- nebo 39,- kč (teď nvm přesně), tak proč ho nezkusit.

Značka: Oriflame
Cena: 29,- nebo 39,- ve slevě
Celý název produktu: Fruit Cocktail hand cream

Recenze || Duo očních stínů Oriflame (VeryMe)

6. září 2012 v 20:09 | Rikkina*
Není to tak dávno, co jsem si z Oriflamu objednala duo očních stínů. Jsou z řady VeryMe. Vždycky jsem chtěla vyzkoušet černé nebo tmavě šedé stíny. Dříve (asi 5 let zpátky) jsem holdovala emo stylu a nosila oči silně orámované černou linkou. Teď jsem chtěla něco světlejšího - jemnějšího, a přitom tmavého. Tak jsem zvolila možnost stínů na oči. Osobně jsem s nimi spokojená.

Značka: Oriflame (řada VeryMe)
Cena: okolo 60 - 70 kč
Odstín: Downtown Grey

Recenze: Lak na nehty

16. srpna 2012 v 16:19 | Rikkina*
Od přítelovi sestry jsem nedávno dostala růžový Minilak značky Regina. Včera jsem si s ním poprvé nalakovala nehty a jsem nadmíru spokojená! Rozhodla jsem se proto o něj s vámi rozdělit v první recenzi tohoto blogu.

Značka: Regina
Cena: Nemám tušení
Odstín: Nikde na lahvičce není uvedený

 
 

Reklama